Maansiirto

Maa-ainestoimitukset  - Kuljetukset

Luotettavaa maansiirtopalvelua eri kohteisiin

Maanrakennus Alenius Oy:n palvelutarjontaan kuuluvat maansiirtotyöt. Maanrakennusprojekteihin liittyy useasti sekä maa-ainesten hankinta että kuljetus. Me tarjoamme kaikki maansiirtopalvelut saman katon alta ja hoidamme maansiirrot sovitussa aikataulussa. Toteutamme maansiirtoja usein osana asiakkaille tehtävää kattavaa maanrakennusprojektia, kuten esimerkiksi talon rakentamisen maanrakennustöiden yhteydessä.  

Maansiirto tehokkaalla kalustolla

Tarjoamme maansiirtotöitä ja -kuljetuksia myös muille yrityksille, kuten maanrakennusyrityksille ja rakennuttajille.  Meillä on ajanmukainen ja tehokas kalusto maamassojen kuljettamiseen. Kuljetusten organisoimisella, kuten soveltuvan kaluston käyttämisellä, kaluston määrällä ja kuljetusaikatauluilla voidaan saavuttaa etenkin isommissa kohteissa merkittäviä säästöjä ja kustannustehokkuutta. Logistiikka onkin yksi tärkeimpiä asioita maansiirtotöiden suunnittelussa ja toteuttamisessa.

 

Maansiirtopalvelut lähialueiden asiakkaille

Maanrakennus Alenius Oy palvelee asiakkaitaan Lammin lähialueilla Kanta-Hämeessä. Me toteutamme kodinrakentajan maansiirtopalvelut. Palvelemme yritysasiakkaita ja julkisia toimijoita tehokkaalla ja luotettavalla maansiirtopalvelulla. Huolehdimme maa-aineksen kuormaamisesta ja lastauksesta. Toimitamme tarvittaessa oman tuotannon maa-ainekset paikan päälle.

Ota yhteyttä

Maa-ainekset
Maansiirtotyöt
Maanrakennus
Murskaus