Maanrakennus

Kattavat maanrakennuspalvelut ja kaivuutyöt

Kattavat palvelut maanrakentamisen ammattilaiselta 

Maanrakennus Alenius Oy on luotettava maanrakentamisen kumppani. Me hoidamme monen eri koko luokan maanrakennusprojekteja. Ajanmukainen ja tehokas kalustomme sekä osaava ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaavat asiakkaillemme laadukkaat palvelut. Pystymme tarjoamaan kattavan maanrakennusratkaisun asiakkaillemme.

Me kaivamme perustukset ja teemme pohjatyöt kulkuväylille ja ojituksille. Hoidamme projektin maansiirtotyöt ja toimitamme kaikenlaiset maa-ainekset hiekasta sepeliin. Maa-ainesvalikoimasta löydät tietoa täältä.

Maanrakennuspalvelut yksityisille rakentajille

Teemme talojen perustukset ja pohjatyöt. Oman talon rakentaminen on yleensä perheen suurin investointi, joka elämän aikana tehdään. Laadukkaasti ja tehokkaasti tehdyt pohjatyöt luovat tukevan ja kestävän perustan talon rakentamiselle. Kun pohjatyöt on tehty kunnolla, oikeita työmenetelmiä käyttäen, talo saa kestävän perustan, jolle on helppo jatkaa rakentamista. Lopputulos on silloin tukeva ja kestävä. Hoidamme pohjatöiden yhteydessä kuntoon tarvittaessa myös salaojituksen ja sadevesijärjestelmät. Voit tilata kauttamme tarpeesi mukaan piha-alueiden maanrakennus- ja kaivinkonetyöt sekä erilaiset maa-ainekset. Meiltä löytyvät myös suodatinkankaat, kaivonrenkaat sekä rumpuputket ja muut putkitarvikkeet.

Toteutamme lisäksi yksityistalouksille pihojen ja pihan kulkuväylien maanrakennustyöt.

Maanrakennuspalvelut yrityksille ja julkisille rakentajille

Maanrakennus Alenius on luotettava yritysten ja julkisten rakennuttajien maanrakennuskumppani. Maanrakennuspalvelumme kattavat koneurakoinnin kaivuutyöt, maansiirrot ja maa-ainekset sekä kuljetuspalvelut. Teemme yhteistyötä muiden yrittäjien kanssa esimerkiksi isommissa projekteissa tai kun kaivataan lisäresurssia työkohteessa. Toteutamme lähialueidemme julkisten toimijoiden infrahankkeiden maanrakennustöitä, esimerkiksi kunnallisen puolen tierakennushankkeet ja kunnallistekniikkaan liittyvät rakennustyöt, kuten salaojitukset ja sadevesijärjestelmät. Meiltä löytyvät myös suodatinkankaat, kaivonrenkaat sekä rumpuputket ja muut putkitarvikkeet. Me tarjoamme kustannustehokkaan, joustavan ja asiakaslähtöisen palvelun.

Ota yhteyttä

Maa-ainekset
Maansiirtotyöt
Maanrakennus
Murskaus